Green Spirit, Økologisk

Hva savner du av økologiske skjønnhetsprodukter?

Bli med i vår uforpliktende meningsmåling øverst i høyre kolonne. Her har du muligheten til å påvirke oss og krysse av for hva du savner av en rekke økologiske skjønnhetsprodukter. Legg gjerne til flere opplysninger under dette innlegget. Og er det annet du savner så kommenter her. Green Spirit legger i disse dager planer for nye produktlanseringer og lar deg være med på å bestemme hva som bør prioriteres. Kryss gjerne av for flere alternativer. Takk for ditt bidrag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Hva savner du av økologiske skjønnhetsprodukter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.