Bli bevisst, Miljøvern

Krafttaket

Krafttaket er underholdende TV-serie på NRK hvor to familier skal lære seg å leve mer miljøvennlig. Dette skjer ved at de konkurrerer mot hverandre i å klare å kutte familiens utslipp mest mulig gjennom diverse miljøtiltak. Konkurransen går i ukentlige etapper og etter hver uke oppsummeres innsatsen og man ser hvilken familie som leder. Serien tar opp mange gode råd og tips for hvordan man kan leve mer miljøvennlig på en underholdene måte. Serien går torsdag kl 20.15

I kveldens episode ser vi  hvordan plenen hos familien Semb fra Oslo vest og familien Becher fra Drammen er overstrødd med en måneds søppel. Det er et stygt syn som møter familiene denne uken og lukten er vond, noe Sofie i Oslo vest-familien gir klart uttrykk for. Da er det mye artigere å prøve brukte klær med en venninne. Familien Becher arrangerer garasjesalg. Kveldens duell foregår på søppeldynga, der familiene konkurrerer på klønete vis om å lage den raskeste olabilen.

Følger du med på Krafttaket?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.