Helse, Produktanbefalinger, Produktomtaler

Vi får det ikke bort, men vi kan beskytte oss!

Vi kan ikke høre det, ikke se det og ikke lukte det, men vi er hele tiden utsatt for elektromagnetisk stråling. Strålingen kan vi ikke få bort, men vi kan beskytte oss! Når vi snakker i mobilen eller er i nærheten av elektriske appater, som fjernsyn, datamaskiner, og cd-spillere o.l vil stråling fra disse påvirke kroppens energi og få den i ubalanse. Dette kan bl. a føre til tretthet, muskelsmerter og hodpine. Det er enda ikke blitt dokumentert langtidsvirkninger av stråling på mennesker, men det er mange som mener stråling kan ha sammenheng med økning av krefttilfeller.

Men hvordan beskytter vi oss?
Nettbutikken Et grønnere hjem tilbyr en rekke strålevernsprodukter til forskjellig bruk. De kommer i forskjellige størrelser og passer til ulike apparater. Green 8 Small f.eks passer for mobiltelefoner, trådløse telefoner og babymonitorer. Green 8 nøytraliserer strålingen, og gjør at du kan bruke mobiltelefonen uten ubehag, utmattelse, manglende konsentrasjon, varme ører og andre effekter forårsaket av hyppige telefonbruk. Green 8 small måler 40mm x 20mm og skaper et beskyttende området opp til 1 meter radius.

Du kan merke forskjell etter at du har innstallert en green 8 ved at telefonen ikke varmes opp slik den pleide. Du har kanskje lagt merke til at øret blir varmt, spesielt på lange samtaler – når du installerer en Grønn 8 vil dette neppe skje igjen.Produktene blir anbefalt av leger og homeopater og blir nå solgt i mer enn ti land over hele verden. Bla Finland, England og USA, av homeopater, terapauter og i økende grad av apotek også.

Beskytter du deg mot stråling?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Vi får det ikke bort, men vi kan beskytte oss!

  1. Placebo kanskje? Det står på siden der det selges at tradisjonelle fysiske måleapparater ikke kan måle effektene av disse produktene. Men stråling fra mobiltelefoner kan vi jo måle, derfor tenker jeg at dersom disse produktene hjelper mot stråling så burde dette også kunne måles… Kan jo hende det funker, men kunne tenkt meg å lese noen forskningsrapporter før jeg vurderer å bytte ut hands-free til mobilen med disse 🙂

  2. Hei Anne!

    Det som menes ved at tradisjonelle måleapparater ikke kan måle effektene av Green 8, er at Green 8 ikke fjerner strålingen, da hadde vi jo mistet dekning og ikke kunnet snakke i telefonen eller hatt internett. Men den beskytter kroppen vår, og gjør at strålene som kroppen vår blir utsatt for blir nøytralisert, og dette KAN måles:) Visst du tar en titt på linkene som ligger under produktene kan du lese om måleapparatet som brukes og du kan også se LIVE tester. Send gjerne en mail til post@etgronnerehjem.no, så skal vi sende deg testrapporter og testresultat:)

    Hilsen Et grønnere hjem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.