Green Spirit, Økologisk

Sambaen er løs

Vi har nettopp mottatt ny varelevering fra Brasil. Det betyr at vi nå får fyllt opp hyllene med de populære herreproduktene fra Sapien Men og den unike økologiske håndrensen. Vi har også fått påfyll med de eksotiske hårpleieproduktene fra Amazonia Preciosa.

Det er litt pussig å tenke at disse varene har reist så langt, fra et helt annet klima. Så kommer de hit til et vinterdekt landskap med mange minusgrader. Det skal sies at vi velger den mest miljøvennlige fraktmetoden, nemlig sjøfrakt, når vi bestiller fra vår brasilianske leverandør. Det betyr at varene får en lang reise, helt opp mot to måneder. Derfor et det ekstra gledelig å endelig få varene levert. Det blir nesten en sånn sambastemning når vi bærer esker og pakker opp.
Produsenten, Surya Brasil, har lagt ved noen spennende vareprøver på økologisk kakaopulver fra den brasilianske regnskogen. Eco Tree organics cocoa powder er sertifisert av USDA organic. Den er glutenfri, uten sukker og skal gi en mer eksotisk smak. Gjett om vi skal teste denne!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Sambaen er løs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.