Arrangement, Bak kulissene, Green Spirit

Vi er i messe modus!

Det blir ikke så mye blogging i disse dager. Vi skal jo ha stand på Helsemessen på Lillestrøm til helgen. Og det er virkelig mye å forberede. Vi begynner å rigge standen i dag og skal gøre det vi kan for at den skal bli så «grønn og skjønn» som mulig.

Vi tar med oss alle produktene i sortimentet vårt og det blir mulighet for å prøve og handle med seg. Vi vil som nevnt ha gode messetilbud og en morsom konkurranse på standen.

Vi har sendt ut uhorvelig mange gratisbilletter til dere lesere! Siden det blir litt knapt med tid nå framover så får vi ikke sendt ut så raskt. Derfor skal dere få passordet slik at dere kan bestille gratisbilletter selv på www.helsemessen.no. Men lov å komme innom oss da! 🙂

Slik gjør du: Passord for å registrere gratisbilletter ser du på bildet, klikk på det så det blir større. Gå inn på www.helsemessen.no, klikk på «registrering» og så på «registrering – besøkende». Så fyller du ut med passordet og andre opplysninger. Til slutt printer du ut adgangsbeviset.

Da sees vi på stand E3-03!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.