Forhandlere, Økologisk, tomtomBABY & tomtomMAMA

tomtomBABY til Norges ledende dagspa

Essens Dagspa avedeling Tromsø tar nå inn den populære pleieserien tomtomBABY & tomtomMAMA. Essens har 30 års erfaring innen hud og kroppsbehandling og har fagpersonell med høy fagutdannelse. De samarbeider med leger innen hudhelse, og er til enhver tid oppdatert på hva som skjer innen bransjen slik at kundene kan føle seg trygg på at de får det beste innen behandlinger og produkter.
Nyåpning
Mandag 22. mars, klokken 12.00 åpner dørene til Norges ledende dagspa. Butikken er fylt med gode tilbud og de 100 første kundene som handler for 600.- mottar en goddiebag fra leverandører og samarbeidspartnere på en verdi av 2500.-. Du er hjertelig velkommen!

Les mer om Essens Dagspa og deres behandlinger her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.