Bli bevisst, Fair Trade, Green Spirit, Hårpleie, Hudpleie, Øko i Media, Økologisk, Samfunnsansvar, Skjønnhet

Velvære fra regnskogen

Vi oppdaget en artikkel skrevet av Mat og Helse i forbindelse fjorårets store øko-messe i Tyskland. Her er et utdrag som omhandler Surya Brasil, produsenten av den økologiske hårpleieserien Amazonia Preciosa, herreserien Sapien Men og Organic Hand Sanitizer som Green Spirit distribuerer her i Norge.
«Nå kan du gi deg selv velvære og samtidig bidra til å berge regnskogen. Amazonas er et skattkammer av verdifulle trær, urter, planter og nøtter som kan brukes til kremer, shampoer, kosmetikk og andre kroppspleieprodukter. Flere brasilianske firmaer har spesialisert seg på økologiske kroppspleieprodukter, og dermed et alternativ til å hogge regnskog. Serien Amazonia Precisosa har fått navn etter et tre hvor barken kan utnyttes i hudpleieprodukter. Mens treet tidligere ble hogd, er det nå utviklet metoder for å flekke av barken. Etter seks måneder vokser den ut igjen.
Produsenten Surya Brasil har også laget en serie økologiske hudpleieprodukter for menn. Også her kommer ingrediensene fra planter og frukter i regnskogen, og ingredienser, dufter og konsistens er tilpasset menns hud, hår og smak. Surya Brasils forretningside er å ta vare på naturen og ta sosialt ansvar. Å kjøpe økologiske hud- og velværeprodukter fra Amazonas bidrar til å skape alternative arbeidsplasser der. Å bidra til å berge regnskogen er kanskje den største velværegevinsten.»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.