intim, Kroppspleie, Økologisk, Produkttester

Vil du teste?

Vi vurderer å ta inn et helt nytt sett med økologiske intimprodukter i nettbutikken. Derfor lurer vi på om nettopp du vil teste produktene og gi din ærlige tilbakmelding. Det er snakk om to typer glidemiddel; en vannbasert gel som gir fuktighet og nøytraliserer pH verdien, og en oljebasert variant som er enda mer beskyttende og holder lenge. Produktene er selvsagt økologisk sertifisert og helt uten parabener og mineraloljer. De er dessuten svært populære i de landene de selges.

Vil du teste? Send en mail til post@greenspirit.no med «Jeg vil teste intim» i emnefeltet, husk å oppgi din postadresse. Vi vil så trekke ut 20 testpersoner som vil få et lite sett med prøver. Når du har testet sender du oss en e-post og forteller hva du synes og om du kunne tenke deg å kjøpe dette produktet i fremtiden. Du vil selvsagt være 100% anonym og dine opplysninger vil bli behandlet konfidensielt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Vil du teste?

  1. Vi har nå trekt ut de 20 testpersonene! Vi har desverre ikke flere prøver å sende ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.