Uncategorized

Nytt design i boks!

Som dere sikkert har oppdaget har vi endret designet i bloggen. Vi ønsket en mer oversiktlig stil hvor man lett kan se de siste innleggene, og klikke seg videre inn for å lese mer. Vi har nå også fått på plass presentasjon om bloggen og om firmaet til høyre på siden. På høyre side finner du også arkivet med alle artiklene våre samt en egen liste over emner. Bruk gjerne søkeboksen dersom det er noe spesielt du leter etter.

Under innleggene kan du kommentere, dele erfaringer og si din mening. Skriv helst navnet ditt og link til din blogg/nettside når du kommenterer. Å være anonym eller gjemme seg bak et falskt navn beviser bare at man ikke står for det man skriver. Vi har også fått med noen små «bokser» under alle artiklene som du kan huke av ettersom hva du synes om artikkelen. Din tilbakemelding vil hjelpe oss til å bli en bedre blogg! Vi tar i mot både ris og ros. Så har du tips til forbedringer, kommenter her!

Hva synes du om den nye looken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Nytt design i boks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.