Green Spirit, Grønne og skjønne favoritter

Grønne og skjønne favoritter

Under denne tittelen vil jeg hver uke presentere mine produktfavoritter innen skjønnhet og velvære. Jeg heter Ingunn, er innehaver av Green Spirit og er fast skribent her i bloggen.
Jeg har lenge vært opptatt av å bruke rene økologiske produkter. Dette er fordi jeg vil unngå skadelige tilsetningsstoffer som ofte er å finne i konvensjonelle produkter. Jeg føler ekstra velvære ved å vite at produktene jeg bruker er helt rene og økologiske. Jeg får god samvittighet fordi naturen og dyrene heller ikke tar skade. Jeg er også opptatt av god kvalitet på produktene jeg bruker. Jeg elsker å skjemme meg bort med det beste av det beste. I denne «spalten» vil jeg dele mine absolutte produktfavoritter med dere lesere. Legg gjerne igjen en kommentar dersom du lurer på noe eller om du vil gi meg en tilbakemelding. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Grønne og skjønne favoritter

  1. Hei Bente! Jeg kan ikke uttale meg om alle økologiske produkter er det. Kriteriene for sertifisering varierer, men stort sett er økologisk sertifiserte velværeprodukter dyrevennlige. For våre produkter sjekker vi alltid ut dette på forhånd. Mvh Ingunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.