Forhandlere, Green Spirit, Grønn frisør, Økologisk, Skjønnhet, Velvære

Oppfordring til salonger og spa

Vi oppfordrer terapeuter og innehavere av spa og salonger til å sette seg inn i temaet økologisk hudpleie! Stadig flere blir overfølsom for kjemiske tilsetningsstoffer i kosmetikk, og mange ønsker bevisst å unngå disse stoffene for å skåne hud, helse og miljø. Som terapeut og rådgiver vil man samtidig gi sine kunder den aller beste behandlingen som innebærer et strålende resultat. Begge deler lar seg faktisk kombinere! Les mer her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.