Baby og Barn, Babypleie, Gravid, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

tomtomBABY bleiekrem fullroses

Det er alltid gøy å få skryt av produktene våre! Det var derfor moro å oppdage denne bloggeren som fullroser tomtomBABY økologiske bleiekrem. «Tomtom BABY’s bleiekrem er min nye favoritt når det kommer til stelleprodukter.» Dette skriver Silje i bloggen sin. Babyen hadde sårhet, bleieutslett og irritert hud inntil hun startet å smøre på bleiekremen hver dag. «(…) jeg merker stor forskjell på huden hennes. Den er også veldig drøy i bruk, så en slik boks varer lenge.» Super tilbakemelding og supert at tomtomBABY bleiekrem løste plagene!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.