For kvinner, For Menn, Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Shopping, Skjønnhet, Sommer, Velvære

Økologiske barberprodukter

Har du tenkt på hvor sårbar huden blir ved barbering? Enten om der er dine legger, armhuler, bikinilinje eller ditt ansikt som barberes, bør du passe på hva slags produkter du benytter deg av.

Å velge økologiske barberprodukter er tryggest helt enkelt fordi det ikke er tilsatt kjemiske tilsetningsstoffer. Ved barbering kan huden bli sår og øm, og i tillegg til dette vil du ikke behandle den med røffe produkter. Det beste rådet for å skåne huden er at man benytter en mild barberingskrem slik at huden og hårene blir mykere, og bladet glir lettere. Barberbladet bør dessuten være skarpt, så bytt det ofte. Men vær varsom slik at du unngår kutt og sår. Til slutt skyll godt med vann og tørk forsiktig med et mykt håndkle. En mild økologisk aftershave eller kroppskrem påføres til slutt. Barberingen bør alltid gjøres i dusjen eller etter du har dusjet. For å forebygge inngrodde hår så kan du peele huden før barberingen.

Barberproduktene fra Sapien Men er både milde, økologiske, vegansertifisert og dermatologisk- og hypoallergenisk testet. Alt i alt trygge produkter for skånsom barbering. Les mer om Facial Scrub, Shave Cream og After shave Cream fra serien!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Økologiske barberprodukter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.