Bli bevisst, Farlig kjemi, Helse, Innholdsstoffer, Kjemi konsekvenser, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk, Videoklipp

Video: The story of cosmetics

Denne videoen ble nylig lansert for å gjøre forbrukerne bevisst på de farlige kjemikaliene som finnes i kosmetikkprodukter i alt fra leppestift til babysjampo. Anbefaler virkelig å se denne videoen, og les gjerne mer om kampanjen her!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Video: The story of cosmetics

  1. Har sett denne videoen før og den er super. Bra å sette fokus på slikt! Håper det kan opplyse mange og føre til at folk blir litt mer beviste. Selv så har jeg ennå et stykke igjen, men synes det er viktig å tenke på hva man tilsetter kroppen sin.

    Marianne Edvartsen
    edvartsen3@hotmail.com

    Ps: er det bare meg som sliter med å få lagt igjen kommentar her? Jeg må velge anonym for å få lagt igjen kommentar. Skulle ønske det gikk ann å bare legge igjen navn og epost. Jeg har ikke blogg eller noen av de andre alternativene som det går ann å velge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.