Baby og Barn, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Klær

Trekker tilbake barnegensere

Kleskjeden Lindex trekker tilbake fire forskjellige barnegensere fra sine svenske butikker på grunn av for høyt innhold av kjemiske stoffer i dem. Lindex Norge avventer situasjonen. Dette kan vi lese på VG Nett.

«Beslutningen om å kalle tilbake klærne kommer etter at et finsk forbrukermagasin avslørte at mønsteret som er trykket på en av gensermodellene inneholder for høye verdier av kjemiske stoffer, blant annet stoffet DEHP. En av gensermodellene som nå tilbakekalles har Star Wars-motiv, og kom i salg i svenske Lindex-butikker i uke seks. De andre tre typene har ulike Hello Kitty-motiver, og kom i salg i uke 16.»

Har du kjøpt slike gensere på Lindex?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.