Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Less is More, Økologisk, Velvære

Godkjent for Grønn Frisør!

Den nye profesjonelle hårserien LESS IS MORE er nå kontrollert og godkjent for Grønn Frisør! Hele produktserien vi bli oppført på positiv-listen i nærmeste fremtid.

Det er Fagforbundet og Frisørenes Fagforbund som setter retningslinjene for hva en grønn frisørsalong skal være. De samarbeider også med Stiftelsen Miljøfyrtårn, STAMI – Statens arbeidsmiljøinstitutt, Forbrukerrådet, Arbeidstilsynet, Mattilsynet, Norges astma- og allergiforbund (NAAF) og Naturvernforbundet. Du kan lese mer om kriteriene for Grønn Frisør her!

For å kunne godkjenne produkter for Grønn Frisør henter Fagforbundet kunnskap fra Center for Miljøvitenskap i København. Og det er nettopp derifra vi nå har fått beskjed om at Less is More profesjonelle hårserie har kommet på positivlisten for Grønn Frisør. Vi er svært glade for å få denne nyheten, selv om vi i utgangspunktet var klar over at denne serien er både helse- og miljøvennlig!

Driver du eller skal du starte grønn salong bør du absolutt vurdere denne kvalitetsserien. For mer info ta kontakt med Green Spirit!

Og er du bevisst forbruker – så tips din frisør om denne serien!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.