Arrangement, Green Spirit, Økologisk, Shopping, Velvære

Hold av datoen allerede nå!

Som tidligere år har vi planer om å delta på Den Store Alternativmessen på Lillestrøm også i år.
Vi ser på dette som en flott mulighet til å møte kunder og samarbeidspartnere «in person», noe som vi ikke har mulighet til ellers. Derfor håper vi å se så mange som mulig av dere på messen!

Her vil dere få muligheten til å se de nyeste produktene våre inkludert Acorelle økologiske parfymer og deodoranter samt den profesjonelle hårserien Less is More. Vi jobber dessuten med å få til en prelansering av en ny økologisk sminkeserie, men dette kan vi ikke love helt sikkert enda. Vi krysser fingrene!

Messen vil dessuten by på gode tilbud, spesielt på produktene fra Amazonia Preciosa, Sapien Men og Bioemsan. Her kan det virkelig shoppes rettferdige julegaver. Alt av produkter er økologisk sertifisert, er miljø-, helse- og dyrevennlig og flere av råvarene er Fair Trade! Gavesettene fra tomtomBABY & MAMA samt de herlige Spa-produktene fra Dr. Kadir er supre julegavetips!

Så hold av 19. – 21. november og sørg for at du er i Oslo-området denne helgen. Vi gleder oss til å se DEG!

PS: Vi vil trenge hjelp på standen vår og kommer derfor til å lyse ut stilling som messehjelper en av de nærmeste dagene. Kan dette være noe for deg? Følg med!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.