Hårpleie, Hårstyling, Kjemi konsekvenser, Kjemikalier i hverdagen, Less is More, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Velvære

Snikgløtt #1 – Økologisk hårvoks

Om ikke lenge lanserer vi den nye økologiske profesjonelle hårserien med det klingende navnet LESS IS MORE! Frem mot lansering vil vi gi dere innblikk i de nye øko-produktene som vil være tilgjengelige hos Green Spirit. Først ut er to fantastiske hårvokser.

Vet ikke om jeg skulle skrevet dette, men selv min ‘renati-avhengige’ og ‘hårprodukt-kresne’ samboer har lagt sin elsk på honningvoksen fra LESS IS MORE. Denne er mye bedre!

Jeg har lest diverse tråder om konvensjonell hårvoks, at de gir hudreaksjoner og kan skade øynene, se link her. Spesielt fotballspillere som styler håret og spiller ute i regnvær har rapportert om svie i øynene og rød utslett i panne og nakke. Nei, ære være økologiske og trygge alternativer. Og snart lanserer vi to trygge øko-hårvokser. La meg presentere:

LESS IS MORE – HONNINGVOKSProfesjonell økologisk styling og finish fra LESS IS MORE
Nærende finish for tekstur og lett glans – for kort og langt hår. Former din hårstil samtidig som den nærer skadet hår med økologisk jojobaolje og bivoks. Økologisk skogshonning gir verdifull næring for hår og hodebunn. Nyt den oppløftende duften av Sisiliansk søtappelsin. Pris: Kr 230,-

LESS IS MORE – KISELVOKS

Profesjonell økologisk styling og finish fra LESS IS MORE
En kraftig tekstur med matt finish. Håret forblir fleksibelt og formbart. For kort og særskilt fint hår. Kiselgur og økologisk skogshonning nærer hodebunnen, økologisk bivoks og jojobaolje beskytter håret fra uttørring. Voksen gir en naturlig solbeskyttelse. Nyt den behagelige duften av økologisk sypress og peppermynte. Pris: Kr 230,-

You like?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Snikgløtt #1 – Økologisk hårvoks

 1. en veldig god sørvis,fikk pakken min dagen etter den var bestilt=)))) (idag:)

  jeg må takke grønn og skjønn uendelig;)
  har en veldig følsom hud,fikk noen prøve dufter med varene jeg bestilde,har sprayet og luktet på det kanskje 20ganger og har ikke fått et eneste reaksjon som hodepine og hoven hals,røde øyner pusteproblemer,nysing osv=)))))))
  er så glad at jeg endelig fant skjønnhets produktene jeg var ute etter veldig lenge,fra grønn og skjønn:)

  jeg har prøvd mange dyre økologiske varer tidligere som jeg fikk reaksjoner av:( siste varen jeg prøvde var for en mnd siden,en naturlig hårfarge,da jeg testet varen bak øret (baren en drope),ble det helt rød bak øret,klødd og svidd i mange dager=(((
  det er litt synd for meg som vil farge håret, veldig opptatt av skjønnhet heheh=)
  men dere har desverre ikke hårfarger på nettsiden.selger dere hårfarger på andre nettsider eller har dere en frisør salong i trondheim som jeg gjerne vil besøke..
  skal prøve nå andre varer som er bestilt med glede uten å være redd=)

  mange klemmer fra malena

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.