Babypleie, Green Spirit, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

To nye produktomtaler

Hudterapeut Solvår Hegge har skrevet to nye omtaler av våre produkter i sin blogg. Her anbefaler hun den økologiske håndrensen Organic Moisturizing Hand Sanitizer som bl.a selges hos Karl Johan Hudpleie. Som hudterapeut vet hun å sette pris på kvalitet. Og nå som hun snart blir bestemor er det kun de beste pleieproduktene som gjelder. Hun skriver bl.a følgende: «tomtom produktene er de reneste mor og barn produkter som er å oppdrive på markedet!» Med dette har hun investert i både brystvortekrem og mange andre godsaker til sin datter og sitt kommende barnebarn. Les blogginnlegget hennes her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.