Arrangement, Bak kulissene, Green Spirit

Hilsen fra standenNadja sminkes av Mari…… med den nye økologiske sminkeserien Terre d’Oc.Green Spirits stand  på Den Store Alternativmessen 2010Stor interesse for Less is More profesjonelle økologiske hårserie!Acorelle parfymene ble testet flittig.

 Da er messen i full gang! Vi har hatt en knall start på helgens arrangement på Norges Varemesse. Hyggelige mennesker og en fantastisk stemning! Du er hjertelig velkommen innom oss lørdag og søndag denne helgen. Stikk innom for å bl.a teste den nye sminkeserien og de nye økologiske parfymene, samt å se de gode messetilbudene. Vi er på stand nr. 2-23 på økologi! Sees! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Hilsen fra standen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.