For Menn, Gavetips, Green Spirit, Hårpleie, Hårstyling, Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Velvære

Husk Farsdag neste søndag!

Om nøyaktig en uke er det farsdag! Hva med å overraske med flotte produkter fra Sapien Men? Og da samtidig gjøre han litt grønnere! Psst, du behøver ikke å fortelle at produktene er økologiske – slikt kan ofte føre til skepsis. Bare la han oppdage de fine fordelene helt selv! Green Spirit har to flotte gavesett-tilbud hvor produktene kommer ferdig innpakket. Kjøp nå å ha overraskelsen i tide!

Perfectly Shaved for Men Gavesett

Tre økologiske barberprodukter fra Sapien Men!
Nå kun 329 kr. (Verdi 471 kr).

Et produktsett for en perfekt og skånsom barbering. Start med ansiktsskrubben som fjerner urenheter og døde hudceller. Skyll av og påfør den mykgjørende barberkremen som gjør at barberbladet glir lett. Den eksklusive sammensetningen beskytter huden og forhindrer irritasjon. Avslutt med etterbarberingskremen som beroliger og gir naturlig mykhet, fuktighet og næring i dybden. Huden etterlates gjenoppfrisket og strålende sunn! Les mer her!

Hair, Face & Body for Men Gavesett


Seks økologiske hår-, kropps- og barberprodukter fra Sapien Men!
Nå kun 599 kr. (Verdi 926 kr).

Opplev hele denne fantastiske økologiske herreserien til knallpris! Her får du en oppfriskende og mild shampo og balsam 2i1, samt en mykgjørende dusjsåpe. Ansiktsskrubb, barberkrem og etterbarberingskrem sørger for en perfekt og skånsom barbering. Hårgelé fra samme serie gir medium hold og sørger for en naturlig og glansfull finish. Les mer her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Husk Farsdag neste søndag!

  1. Eller hva med å innse at det finnes mange bedre måter å vise at man setter pris på noen enn å kjøpe ting? En god klem, et hjemmelaget kort, en fin tur i naturen eller et kinobesøk? Det er farsdag – ikke "butikkenes dag"…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.