Kosmetikk, Makeup, Nyhet, Økologisk, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc, Velvære

Jakten er over! Økologisk sminke

Vi har lett høyt og lavt, fjernt og nært, i lang tid… Det er nå en glede å fortelle at jakten på vår økologiske sminkeserie er avsluttet! Og det gjorde den allerede i Paris tidligere denne høsten da vi besøkte Terre d’Oc sin helt nye konseptbutikk. Delikate produkter med et rikt spekter av leppestifter, liplgosser, øyenskygger, mineralpudder, mascaraer og mye annet spennende. Helt rene, økologisk sertifisert og uten skadelige tilsetninger. Historien og konseptet rundt denne serien var også etisk og unik. Og sist, men ikke minst hadde denne øko-sminken en sjeldent god kvalitet.

Vi er svært glade for å kunne tilby våre kunder økologisk sminke av høyeste kvalitet!

Vi førlanserer allerede 19. – 21. november på vår stand på Den Store Alternativmessen.
Sminken vil så være tilgjengelig i nettbutikken like etter messen. Og den vil også være tilgjengelig for nye forhandlere i dette tidsrommet. Men forhandler kan gjerne ta kontakt allerede i dag for mer informasjon, klikk her!

Ser det ikke spennende ut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Jakten er over! Økologisk sminke

 1. Å, så spennende! Gleder meg til å kunne teste denne, synes det er vanskelig å finne økologisk sminke med god nok kvalitet.

 2. Hei hei!

  Takk for fine tilbakemeldinger! 🙂

  Mascaraen kommer på rundt 180 kr tenker jeg, og det er ikke dumt for denne gode kvaliteten. Fyldige øyenvipper og smitter ikke av. Veldig fornøyd med den selv!

  Mvh
  Ingunn

 3. Mascaraen kommer jeg også til å prøve. Etter at jeg begynte å bruke økologiske sminkeprodukter har jeg fått mye bedre hud, det er vel verdt pengene!

 4. Så bra 🙂

  Jeg bruker nesten ikke sminke, bare mascara, men kanskje jeg skal begynne å kjøpe økologisk 😀

 5. 180 kr for en mascara er jo billig med tanke på at den kun består av naturlige og økologiske ingredienser..og er bra:) Det kan jo koste over 200 kr for en mascara på parfymeri som er bra, men som er full av masse tvilsomme ingredienser som vi egentlig ikke ønsker å ha påsmurt på våre vipper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.