Acorelle, Gavetips, Green Spirit, Økologisk, Produkttips, Shopping, Skjønnhet, Velvære

Lidenskap for parfymer?

Da kan du gjøre en god deal hos Green Spirit! Nå har du nemlig muligheten til å kjøpe fire parfymer fra Acorelle til prisen av tre! Uansett om du liker parfymen frisk og lett, kjærlig og søt, blomstret eller krydret vil du finne din favoritt blant Acorelles herlige dufter.

Med sine aromaterapeutiske egenskaper for sinnet er dette parfymene som gjør deg vel. Duftene er bygget opp rundt en klassisk pyramidestruktur som skaper en dybde og kompleksitet. Acorelle unike parfymer er skapt for å harmonisere med huden og passer selv den mest sensitive. Med sine økologiske råvarer av høyeste kvalitet får du her oppleve naturens ekte dufter.

Julegavetips #3

Kjøp Passion of Perfume Happy Deal, og gi bort Acorelle julegaver i år! Les mer om hver enkelt parfyme her!

Lurer du på noe angående parfymene? Legg igjen spørsmål i kommentarfeltet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.