Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Røde lepper til festen

Rød leppestift er en evig klassisker, og passer spesielt godt nå i festsesongen. Hva med å gjøre som Hollywood-kjendisene å gå for denne glamourøse og ultrafeminime looken?

Vi vil jo unngå syntetiske fargestoffer, parabener og mineraloljer på leppene, derfor er Terre d’Oc med den helt nye serien Beauté du Monde perfekt for oss som vil være grønne og glamourøse! Her er en flott nyanse fra serien som ikke bare gir leppene en flott rødfarge – den pleier også med økologisk arganolje! 
Du finner Terre d’Oc Lipstick cerise Lixus 202 og mange andre flotte nyanser i samme serie her!
Tips: Det er viktig å tenke balanse når man velger sterke farger på leppene. Når munnen er i fokus, bør man tone ned øyesminken.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Røde lepper til festen

  1. Studier viser at menn blir tiltrukket av rødfarge..det og i tillegg til at makeupen er ren er jo grunner nok til å ha en slik en i toalettvesken jenter;)

  2. Hei Silje,

    Den blir litt lysere på leppene, kan sammenlignes med leppestift-nyansen til Christina Aguilera, øverst til venstre i bildet.
    For å se alle nyansene som finnes i denne serien klikk deg inn på linken. Men denne jeg viser her, 202, er den rødeste av alle leppestiftene til Terre d'Oc.

    PS: Finnes også røde lipglosser i samme serie!

    Mvh Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.