Green Spirit, Hårpleie, Less is More, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Skjønnhet, Velvære

Snikgløtt #3 – Økologiske hårkurer

Om ikke lenge lanserer vi den nye økologiske profesjonelle hårserien med det klingende navnet LESS IS MORE! Frem mot lansering vil vi gi dere innblikk i de nye øko-produktene som vil være tilgjengelige hos Green Spirit. Denne gangen tar vi for oss Less is More sine hårbehandlingsprodukter med både kurer og leave-in balsamer.

Først og frems er det vesentlig å vite at serien er delt inn i følgende fire pleiesystem:
  • Styrke – For fint og fett hår
  • Glans – For normalt hår, alle hårtyper
  • Næring – For tykt, tørt, fruset og skadet hår
  • Regenerering – For irritert hodebunn, flass, eksem, kløe eller meget fet hodebunn
For hvert av de fire systemene er det et behandlingsprodukt eller kur som benyttes etter shamponering, og skal skylles ut. I tillegg finnes det leave-in produkter i form av balsam eller spray som er tilpasset de ulike pleiebehovene.
STYRKE FOR FINT OG FETT HÅR
Styrkende Behandling m/ Kjerringrokk & Honning
Styrkende balsam og kur tilpasset fint og skadet hår. Gir fylde og volum samtidig som den mykgjør hårstrukturen. Med økologisk kjerringrokk, østerriksk skogshonning, hvit leire, aloe vera og kokosolje.

Leave-in Proteinspray
Denne lette, fuktighetsgivende sprayen gir fint hår fleksibilitet og temmer statisk hår. Med silkeprotein, økologisk kjerringrokk, aloe vera, appelsinblomstvann og rosevann.

GLANS FOR NORMALT HÅR, ALLE HÅRTYPER

Glansbehandling m/ Melisse & Appelsin
Rik balsam og kur for normalt til tørt hår. Gir håret glans, vitalitet og mykhet uten å tynge det. Med økologisk melisse, sisiliansk appelsin, nattlysolje og kokosolje.

Leave-in Balsam m/ Tangerin & Silke
Fettfri leave-in balsam for krøllet og skadet hår: UV- og varme beskyttelse, glans og volum, definisjon til lokker og krøller. Med økologisk sisiliansk tangerin, silkeprotein, melisse og aloe vera.

NÆRING FOR TYKT, TØRT, FRUSETE OG SKADET HÅR

Nærende Behandling m/ Jojoba & Oliven
Næringsrik balsam og kur for svært tørt, skadet eller frusete hår. Gjør håret mykt og fleksibelt. Med økologisk jojobaolje, olivenolje, malva og ylang ylang.

Leave-in Balsam m/ Lavendel & Aprikos
Nærende leave-in balsam for tørt, skadet eller krøllet hår. Håret blir lett å gre, krøller blir vakkert definert og håret silkemykt. Med økologis lavendel, aprikoskjerneolje, malva og aloe vera.

REGENERERING FOR IRRITERT HODEBUNN, FLASS, EKSEM, KLØE ELLER MEGET FET HODEBUNN

Hodebunnsbehandling m/ Hamp & Leire
Dersom hodebunnen har særskilt pleiebehov (f.eks. tørre flak), er denne regenererende balsam og kur riktig behandling. Med økologisk hampolje, hvit leire, neem, tetre, rosmarin og mineralsalt fra Dødehavet.

Leave-in Hårtoner
En svært effektiv toner som styrker og revitaliserer irritert hodebunn og flatt hår ved hjelp av økologise urteekstrakter fra bjørk, kjerringrokk, nesle, ringblomst, trollhassel, melisse, neem, så vel som tetre og lavendel.

Hva er ditt pleiebehov? Hvilke produkter går du for?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Snikgløtt #3 – Økologiske hårkurer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.