Månedens leser

Månedens leser

Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit eller fra samarbeidspartnere. Grunnen er rett og slett at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen Grønn & Skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.
Månedens leser er Kine som får

en økologisk mineralfoundation fra Terre d’Oc!
Terre d’Oc er en gjennomført økologisk sminkeserie med innovativ og lekker innpakning (eco design). Produktene i denne serien er beriket med rene økologiske oljer, smør og vegetabilske pigmenter, noe som gjør sminken til noe mer enn bare sminke. De er også svært milde pleieprodukter som styrker ansiktshudens skjønnhet og helse. De milde formlene smelter på huden og gir et naturlig resulat. 
Les mer om serien her!

Vi ber vinneren sende sin adresse til post@greenspirit.no  GRATULERER!
___________________________________________________________________
For å bli med i neste trekning er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn, e-post adresse, og link gjerne til bloggen din hvis du har. Da er det lettere for oss å ta kontakt med de heldige vinnerne. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:
3. RSS Feed (se nede i høyre kolonne)
4: Legg http://gronnogskjonn.blogspot.com/ til i dine favoritter
Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned (eller første virkedag etter den 16.). Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i grønn og skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.