Kosmetikk, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Sminke, Terre d'Oc

Sesongens party-makeup

I juletiden skal det glitre og skinne litt ekstra og årets party-makeup er ikke et unntak, hverken til julebord, julaften eller nyttårsaften! I år er det også hot med sterke farger, både på øyne og munn, og leppestiften har også kommet tilbake for fullt!

For å få den rette gløden i huden kan du bruke et skimmer-pudder på armer, hals, kinnben, brystet eller på øyenlokkene. Dette er også en bra måte å få en glitrende øyesminke på.Terre d’Oc Compact Eye Shadow bleu Saida 401Blått og lilla er farger det går mye igjen i, både på negler og øyenskygger, bruk gjerne samme farge på neglene som på øynene for å skape en gjennomført look.


Terre d’Oc Lip Liner rouge des Steppes 10I år kan du gå for en sterk farge på leppene i kombinasjon med sterk øyensminke, bare pass på at fargene matcher så du ikke ser ut som en klovn. Velg en leppestift som passer hudtonen din, et godt tips er å se på blodårene på armen din. Er de blå kler du best kalde farger, men er de grønne kler du varme farger godt. Det er også viktig å tenke på størrelsen på leppene dine, husk at mørke farger har en forminskende effekt mens lysere toner forstørrer.


Terre d’Oc Lipstick rose Kelaa 20

 Bruk en lipliner og ram inn leppene dine, da sitter fargen lenger og sklir ikke ut selvom du spiser og drikker utover kvelden. Legg på fargen med pensel, klem leppene mot en serviett slik at overflødig farge blir fjernet og påfør farge en gang til. Hvis du ønsker en glossy effekt kan du legge litt klar lipgloss på midten av leppene.
Om du vil gå for enda mer glitter finnes det en rekke leppestifter som legger fra seg en glitrende farge på leppene, gå for en nude med sølvglitter om du har sterk øyensminke, eller en glitrende rødfarge til enkelt sminkede øyne. Alternativt kan du påføre litt skimrende pudderøyenskygge på leppestiften eller glossen din!

Av Grønn & Skjønn skribent Marthe Hafskjold!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.