Bevisste bloggere

Ukens bevisste blogger

Hver uke trekker vi ut en av våre bevisste bloggere som får ekstra oppmerksomhet her i Grønn & Skjønn bloggen. Denne uken går utmerkelsen til Fabelaktig Enkelt! Stine som skriver denne boggen er grunnleggende opptatt av miljøet, derfor handler bloggen hennes mye om hva vi kan gjøre for å ta vare på vår uutholdelig vakre planet. Målet er at det skal være en varm, tilgivende og sjarmerende blogg hvor det er rom for glede, estetikk og funderinger. Klikk deg inn her og les bloggen hennes!

Les mer om «Bevisste Bloggere» og se listen over alle medlemmene her! Kanskje dette en noe for deg og din blogg også?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.