Arrangement, Green Spirit, Økologisk, Skjønnhet, Velvære

Hår & Skjønnhet neste helg

Klar for neste helgs store event? Det er vi!
Green Spirit stiller med egen stand på den store hår- og skjønnhetsmessen som vil være i Oslo Spektrum 5. og 6. februar. Vi vil ha med oss alle våre grønne og skjønne nyheter samt alle våre testvinnende økologiske serier. Hold deg oppdatert og besøk standen vår – nr. 33!

Jobber du innen skjønnhet og velvære eller er du lidenskapelig interessert i dette feltet, da bør du besøke Hår & Skjønnhet! Dette er bransjens møteplass hvor fagfolk kan se nyheter, hente inspirasjon og få informasjon om produkter og tjenester i en bransje i god utvikling. Messen er en åpen fagmesse for profesjonelle utøvere innenfor bransjene frisør, hudpleie og negledesign. Les mer om arrangementet her!

Vi gleder oss enormt mye til å være representert på messen og håper du tar turen innom vår stand i Oslo Spektrum!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.