Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Øko i Media, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Velvære

Less is More i verdenspressen

I seneste utgaven av MALLORCA Life & Style, skriver Allegra Curtis, datter av den avdøde Hollywood-stjernen Tony Curtis, en artikkel om hennes nyeste skjønnhetsfunn. Det første av hennes anbefalte merker er Less is More økologiske hårserie. Her har dere et sitat fra artikkelen:

«… jeg har nylig oppdaget en 100 prosent økologisk hårserie som heter Less is More, utviklet i Wien i en liten eksklusiv salong. Denne utrolige serien har de mest moderne øko-vennlige og oppdaterte hårproduktene.

Jeg har aldri sett håret mitt så blankt og sunt bare ved sjamponering med Evening Primrose for alle hårtyper, etterfulgt av Jojoba Olive balsam som gir det sunneste, mykeste og håndterbare hår noen gang! Pluss at du vil lukte deilig med et hint av ylang ylang, som er en av ingrediensene. Dette er fenomenale produkter som du kan stole på.

Hvis du gir disse produktene som en gave vil du få god samvittighet fordi produktene kun er berørt av natur, og av jorden.»

Stilig, ikke sant?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Less is More i verdenspressen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.