Green Spirit, Kosmetikk, Makeup, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc, Velvære

Terre d’Oc boutique i Paris

Tenkte jeg ville vise dere noen bilder fra den flotte Terre d’Oc butikken i Paris. Jeg fikk gleden av å besøke den helt nyåpnede butikken i september da jeg var på den årlige skjønnhetsmessen, Beyond Beauty Paris.
I 38 rue des Abbesses, langs brolagte gater, fredelige hager og atelieer i bydelen Montmartre, finner vi den innbydende butikken. Dette er det perfekte bildet av Provence med inspirasjon, følelser og en smeltedigel av kultur. Den har blitt utviklet og inspirert av velvære og skjønnhetsritualer fra hele verden…
Bare så lekkert og så innbydende! Etter dette besøket var det ingen tvil om at disse produktene skulle til Norge. Kontrakten fikk vi i havn så raskt vi bare kunne, og allerede i november ble sminkeserien fra Terre d’Oc lansert i Norge. De finnes på nett hos Green Spirit og i Altshop butikken i Horten. Mon tro hvem de neste forhandlerne måtte bli?
Når du ser på bildene, hvor kunne du tenke deg å handle denne delikate økologiske sminkeserien? Håper dere også vil være med å spre ordet slik at vi når ut til flest mulig!
Ingunn 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Terre d’Oc boutique i Paris

  1. Så flott det var der! Blir så inspirert av slikt jeg 🙂 Kommer det flere produkter i fra denne serien til Norge etterhvert? Tenker hudpleien etc.

  2. Hei Anita!

    Takk for kommentar! Ja, er veldig inspirerende å reise og titte i nye spennende butikker. Det er stor sjanse for at hudpleien dukker opp etter hvert, men ikke med det aller første 🙂

    Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.