Allergi, For kvinner, Gravid, Hudpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

tomtomMAMA Multikrem

tomtomMAMA Multikrem er en krem som kan brukes til det meste. Med, nei, det er ingen produktnyhet. Produktet finnes i dag under navnet tomtomMAMA Brystvortekrem. Siden kremen er så mild og pleiende kan den brukes til langt flere områder enn kun til brystvortene i tiden man ammer, bare hør her:

tomtomMAMA Brystvortekrem er ikke bare for brystvorter og brystet. Den kan også brukes til øyepleie, ja, for det svært følsomme området ved øynene. Den beskytter og pleier fordi huden under øynene er like sensitiv og fin som huden på brystvortene. Men vi er ikke ferdige enda. Kremen er også ideell for såre og tørre lepper, smør på ved behov! Så har du en tomtomMAMA Brystvortekrem stående, bruk den til alt dette! Og har du ikke, kan du kjøpe den her til kr 90,- for 25ml eller kr 244,- for 100ml.

Les mer om den geniale multikremen her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.