Green Spirit, Hårpleie, Less is More, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Velvære

Fokus på hodebunnsproblemer

Flass, psoriasis, eksem, irritasjon, betennelse, kløe eller meget fet hodebunn… Er noe av dette kjent for deg eller noen i familien din? Ja, da bør du lese videre!
Er hodebunnen i uballanse kan dette skylles flere faktorer. Men en kjent årsak er en reaksjon på ingrediensene i hårproduktene som man bruker. Skummestoffet SLS eller SLES etterlater huden tørr og sårbar. De fleste konvensjonelle shampoer inneholder dette stoffet. Parfyme og fargestoffer er også med på å irritere hodebunnen. De profesjonelle hårproduktene fra Less is More inneholder ingen av disse ingrediensene. De har dessuten et eget pleieprogram for de som nettopp er plaget med hodebunnsproblemene som nevnt over.  Her får du shampo, kur og hårtoner som virker regenererende og fornyende på hodebunnen – kun ved hjelp av økologiske og hudvennlige råvarer.
SHAMPO M/ NEEM OG TETRE
Shampoen renser skånsomt irritert hodebunn, og nærer håret helt inn til røttene. Økologisk hampolje, neemekstrakt og tetreolje beroliger den mest sensitive hud og bidrar til å gjenopprette balansen i tilfelle flass, betennelse, eksem, kløe eller veldig fet hodebunn. Mineralsalt fra Dødehavet og østerrisk skogshonning jevner ut fuktighetsbalansen i hodebunnen. Økologisk rosmarinolje revitaliserer og gir håret en flott glans.

BALSAM OG KUR M/ HAMP OG LEIRE
Dersom hodebunnen har særskilt pleiebehov (f.eks. tørre flak), er denne regenererende og intensive balsam og kur riktig behandling. Håret blir silkemykt. Hvit leire, beroligende økologisk hampfrøolje og neemekstrakt bidrar til å normalisere hodebunnen. Mineralsalt fra Dødehavet er betennelsesdempende, økologisk tetreolje og rosmarin reduserer kløe. Økologisk skogshonning tilfører fuktighet.

LEAVE-IN PLEIE M/ AKTIV URTEBLANDING
Den svært effektive toneren styrker og revitaliserer irritert hodebunn og flatt hår ved hjelp av aktive økologiske urteekstrakter. Ved flass, overproduksjon av fett eller hårtap, bidrar åtte aktive naturlige planteekstrakter (av bjørk, kjerringrokk, nesle, ringblomst, trollhassel, melisse, neem og tetre) til regenerering av hodebunnen. Sensitive, fine hårstrå får tilbake sitt naturlige volum med velduftende bulgarsk lavendelolje.

Les mer om de profesjonelle økologiske
hårproduktene hos Green Spirit!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Fokus på hodebunnsproblemer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.