Arrangement, Bak kulissene, Green Spirit, Økologisk, Velvære

Stemningsrapport fra Green Spirit

Dag én har gått over all forventning. Så mange hyggelige mennesker! Så bra respons! Wow! Så nå gleder vi oss bare til å se produktene våre hos mange nye forhandlere rundt om i hele landet. Her er noen stemningsbilder fra Green Spirit standen.

Søte Mia har her lagt en perfekt makeup på ei som blant mange
var interessert i den nye økologiske makeupserien fra Terre d’Oc.
Media fattet interesse for vårt grønn konsept.
Journalist fra Happy Day/TV2 intervjuet meg, det gjorde også NRK!


Her blir jeg intervjuet og filmet på Green Spirit standen.
På scenen i bakgrunnen foregår hårvisning til fengende rytmer.Meg selv i aksjon! Jeg elsker å spre det grønne budskapet.
Hår & Skjønnhet var definitivt et riktig sted å være denne helgen! 🙂

Jeg vil sende en stor takk til alle mine gode hjelpere. Mia, Fetisha og Nadja har gjort en super innsats på Green Spirit standen. Søndag kommer også Camilla som bl.a vil bidra med sine makeup ferdigheter. Satser på å få knipset flere bilder til bloggen og dere! God søndag så lenge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Stemningsrapport fra Green Spirit

  1. Å skulle ønske at jeg kunne vært der…sukk.. Håper på en tur bort til østlandet snart:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.