Alternativ til, Bli bevisst, Dyreforsøk, Dyrevelferd, For kvinner, intim, Økologisk

Alternativ til Libresse og Always

Visste du at disse merkene tester på dyr? Dette ønsker vi ikke å støtte, derfor presenterer vi her noen miljø- , hud – og dyrevennlige alternativer!

 

Natracare

I dette merket får du bind, intimservietter, tamponger og truseinnlegg i ren bomull fri for klor, syntetiske materialer og tilsetningsstoffer. Det selges i helsekost, i utvalgte dagligvarebutikker og på nett hos f.eks Et Grønnere Hjem

Økologiske tøybind

Faktisk er dette en trend som kommer tilbake. Men det er langt fra de samme som bestemor strikket. I tillegg til at de består av rene tekstiler spares miljøet betraktelig for avfall, ved bruk av gjenbruksbind. Med brukervennlig design blir det neppe som det var i gamledager. Mer info på Bleieboden.

 

Menskopp

Dette er et miljøvennlig og trygt alternativ til tamponger og bind. Mensoppen er formet som et lite beger og er laget av medisinsk silikon. Ved riktig bruk kan menskoppen holde i flere år og derfor spare  både miljøet og lommeboken din. Les mer på Bleieboden.

 

Bruker du i dag noen av disse alternativene?

Hva er din erfaring?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “Alternativ til Libresse og Always

  1. Har testa noen tynne truseinnlegg fra det merket, de er kjempebra! Hva skal man med libresse når man har natracare?? 😉 Har også brukt menskopp siden høsten 2009, kommer ALDRI til å gå tilbake til tamponger eller bind noensinne. Veldig fornøyd med andre ord.

  2. Menskopp er det mest hygieniske synes jeg, og jeg får mer og mer sansen for det. Ellers er jeg også fornøyd bruker av noen av natracare sine produkter 🙂

  3. Jeg syns menskopp er fantastisk! Har ikke så mye erfaring med det ennå, men det lille jeg har har nesten utelukkende vært positivt. Litt oppstartsproblemer, så klart, men nå er jeg SÅ glad for at jeg kan gå 8 timer uten å måtte styre med skifting av tamponger o.l. Anbefaler menskopp til alle som bruker tamponger, men man må være villig til å prøve og feile litt, og ikke gi opp 😉

  4. ENDELIG! Jeg har leita så lenge etter bind som ikke er testet på dyr og er snillere mot miljøet.. Jeg har brukt landlord sine bind siden de ikke er testet på dyr, minusen er at jeg reagerer på dem.

    Gjett at jeg skal stikke innom å bestille nye bind! Fantastisk.

  5. Aaaaaaaaaah, endelig! Jeg har lett etter alternativer til O.B sine tamponger (jeg har ikke klart å bruke bind på flere år) fordi jeg synes de blir for «røffe» i lengden, og underlivet er jo sensitivt fra før og har ikke akkurat godt av slik behandling en uke i strekk, så jeg tror jeg skal prøve ut en av disse alternativene! SUPERT!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.