Acorelle, Kundeomtale, Økologisk, Parfymer

Kundeomtale: Acorelle Wild Berries Eau De Parfum

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. april. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Ida:

Acorelle Wild Berries Eau De Parfum

 

Jeg sprayet parfymen på insiden av håndleddene mine, og der satt den greit i noen timer. Fint at man bare trenger ett spray for å få tilstrekkelig med duft. Førsteinntrykket mitt er at den lukter veldig godt, men at den ikke er my cup of tea. Jeg kommer fremdeles til å spraye litt rundt med den, men ikke ha den på meg. I mine øyne (nesebor?) har den en litt tung og krydret, men søt duft. Faktisk minner den litt om Nivea Creme! Grunnen til at den ikke passet for meg er nok at duftnotene den er bygget opp av er sånne jeg generelt aldri har vært så glad i, men nettopp derfor tror jeg at den vil passe perfekt til en som er glad i dem.

Mer info om produktet finner du her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Kundeomtale: Acorelle Wild Berries Eau De Parfum

  1. Jeg har også prøvd denne. Det første som slo meg var at det luktet veldig sterkt, nesten litt rart, men samtidig godt. Etter å ha luktet på den flere ganger har jeg begynt å like den veldig godt, men bruk bare bittelitt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.