Hårpleie, Kundeomtale, Less is More, Økologisk

Kundeomtale: Less is More Regenererende hårpleieprodukter

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. april. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Hanna:

Less is More Regenererende Shampo, Balsam/Kur og Leave-in Hårtoner

 

«Ble kvitt flass på kun to hårvask!»

 

Jeg har lenge slitt med flass, tørre hårflak som får meg til å se ustelt ut. Jeg har mørkt hår og det synes derfor ekstra godt. Men etter jeg byttet til Less is More produktene har jeg ikke vært plaget. Etter kun to hårvask med regenererende shampo og kur etterfulgt av det velduftende hårvannet er jeg rett og slett kvitt problemet. Jeg har langt hår og litt krøller så jeg bruker den nærende leave in balsamen for å pleie håret ute i lengdene. Kvalitetsprodukter som dufter nydelig og rent!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kundeomtale: Less is More Regenererende hårpleieprodukter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.