Kosmetikk, Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Kundeomtale: Terre d’Oc Mascara

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. april. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Ida:

Terre d’Oc Mascara

Denne maskaraen er kanskje den beste jeg har prøvd! Påføringen går som en drøm, og vippene blir på ingen måte klumpete eller sammenklistrede. Derimot blir de tilsynelatende lenger om man jobber litt med maskaraen på ytterst på vippene. Børsten er super. Maskaraen flasser ikke før jeg hadde hatt den på meg i nærmest et tosifret antall timer, og til gjengjeld skjer det bare om jeg også har maskara på undervippene. Det aller beste med maskaraen er likevel at den holder på bøyen fra vippetangen, og det helt til jeg fjerner den om kvelden!

Denne maskaraen anbefaler jeg på det varmeste!

Les mer om produktene her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.