Månedens leser

Månedens leser

 
Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit eller fra samarbeidspartnere. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.

 

Månedens leser er Linn som 2. mars slengte inn en kommentar på innlegget om grønne salonger i Norge. Gratulerer til deg, du blir kontaktet!

 

Månedens premie er Less is More Mini Size glansshampo, næringskur og mascodabogele fra Green Spirit til en samlet verdi av kr 195 kr. Produktene kan du lese mer om her!

For å bli med i neste trekning er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn og link gjerne til bloggen din hvis du har. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.
 
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:

1. Bloglovin
2. Facebook
3. Legg http://gronnogskjonn.com/ til i dine favoritter

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned. Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i grønn og skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.