Forhandlere, Grønn frisør, Helse, Less is More, Økologisk, Velvære

Ny forhandler: Vuokta Grønn Frisør i Tana

Vi har gelden av å presentere ny forhandler av Less is More økologiske hårserie. Salongen heter Vuokta (uttales; voåkta) Grønn Frisør og drives av Mildrid S. Mudenia. Vuokta er samisk og betyr hår på norsk. 

Salongen åpnet 1. september 2009 i Tana (Finnmark). Målsettingen er å bli helt »grønn» og få sertifisert salongen som grønn og miljøvennlig. Mildrid har jobbet som frisør siden 1998, men valgte å starte for seg selv mye på grunn av allergi. Mildrid forteller: -Min egen helse er viktigere enn å slite seg igjennom en arbeidsdag med kjemikalier og annet snusk, som tradisjonelle frisørsalonger utsetter sine ansatte for. Nå slipper både hun og kundene dette og Mildrid forteller videre at salongen går så det suser!

Noen lesere fra Tana her?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.