Bak kulissene, Green Spirit

Ønsk vår nye medarbeider velkommen!

Det har gått tre år siden oppstarten av Green Spirit og vi går ett nytt fantastisk spennende år i møte. Nye produkter, nye lagerfasiliteter, nye forhandlere, nye kunder og ikke minst ny medarbeider. Det er herlig å kjenne at vi stadig er i positiv utvikling og vite at vi nå har fått med oss en dyktig person med på laget.

Vi har gleden av å presentere Anita Husevåg, Green Spirits nye salgsansvarlig for Hordaland. Anita har både utdanning og erfaring innen hudpleie og kosmetikk, og salg innenfor dette. Anita har dessuten erfaring innen produksjon av kosmetikk og har derfor god kjennskap til ingredienser som benyttes i slike produkter. Mest av alt er hun opptatt av å jobbe med rene, naturlige og økologiske produkter, og gleder seg til å ta fatt på nye spennende oppgaver hos Green Spirit.

I rollen som selger vil Anita jobbe ut mot nye og eksisterende forhandlere i Hordaland. Hun vil også være ute i butikkene og veilede både butikkansatte og kunder.

Er du fra Hordaland og savner produktene til Green Spirit ute i butikker er det bare til å fortelle din favorittbutikk om produktene, og at de kan ta kontakt med oss for et møte! Anita tar også imot tips om nye potensielle forhandlere i Hordaland, kontakt henne på anita@greenspirit.no. Har du tips om mulige forhandlere fra andre kanter av landet sender du en mail til Ingunn på ingunn@greenspirit.no.

Vi gleder oss til alle de spennende mulighetene som dette vil medføre.

Det er bare å ønske Anita hjertelig velkommen med på laget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ønsk vår nye medarbeider velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.