Ønsk vår nye medarbeider velkommen!

torsdag 28. april, 2011 - 2 Kommentarer »
Les Mer: Bak kulissene, Green Spirit

Det har gått tre år siden oppstarten av Green Spirit og vi går ett nytt fantastisk spennende år i møte. Nye produkter, nye lagerfasiliteter, nye forhandlere, nye kunder og ikke minst ny medarbeider. Det er herlig å kjenne at vi stadig er i positiv utvikling og vite at vi nå har fått med oss en dyktig person med på laget.

Vi har gleden av å presentere Anita Husevåg, Green Spirits nye salgsansvarlig for Hordaland. Anita har både utdanning og erfaring innen hudpleie og kosmetikk, og salg innenfor dette. Anita har dessuten erfaring innen produksjon av kosmetikk og har derfor god kjennskap til ingredienser som benyttes i slike produkter. Mest av alt er hun opptatt av å jobbe med rene, naturlige og økologiske produkter, og gleder seg til å ta fatt på nye spennende oppgaver hos Green Spirit.

I rollen som selger vil Anita jobbe ut mot nye og eksisterende forhandlere i Hordaland. Hun vil også være ute i butikkene og veilede både butikkansatte og kunder.

Er du fra Hordaland og savner produktene til Green Spirit ute i butikker er det bare til å fortelle din favorittbutikk om produktene, og at de kan ta kontakt med oss for et møte! Anita tar også imot tips om nye potensielle forhandlere i Hordaland, kontakt henne på anita@greenspirit.no. Har du tips om mulige forhandlere fra andre kanter av landet sender du en mail til Ingunn på ingunn@greenspirit.no.

Vi gleder oss til alle de spennende mulighetene som dette vil medføre.

Det er bare å ønske Anita hjertelig velkommen med på laget!

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Sigrid sier:

    Så bra, er alltid spennende med nytt «blod», hvis man kan si det på den måten? Enda flere som kan komme med gode tips!
    =D

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] dag er jeg presentert som ny medarbeider hos Green Spirit, i bloggen deres som heter Grønn og skjønn. Og jeg gleder meg til å ta fatt på nye […]

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.