Acorelle, Kundeomtale, Økologisk, Parfymer

Kundeomtale: Acorelle Eau de Parfum AMBER VANILLA

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. mai. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Anette B:

Acorelle Eau de Parfum AMBER VANILLA

Jeg fikk denne herlige parfymen i julepresang i fjor av svigerforeldrene mine etter at jeg hadde skrevet den øverst på ønskelisten min! Jeg elsker vanilje og kjøper økologisk der jeg kan. Som dyrevenn er det også viktig for meg at den ikke inneholder animalske stoffer eller er testet på dyr.

POSITIVE SIDER:
– 100% naturlig
– Økologisk
– Ikke testet på dyr, inneholder ingen animalske ingredienser.
– Lukter fantastisk godt!
– Drøy i bruk, trenger ikke mye av gangen
– Blir ikke «klissete» på huden
– Du kommer til å få mange komplimenter!

NEGATIVE SIDER:
– Lukten er litt intens med en gang, men det hjelper fort

Denne får terningkast 6 av meg!

Sterk og aromatisk duft. Hvis du liker en mer sommerlig og lett duft bør du kanskje heller prøve rose eller tea garden e.l. Jeg har foreløpig bare denne duften, men jeg vet akkurat hvem jeg skal kjøpe neste gang. Fra nå av er det bare disse parfymene som gjelder! Fantastiske!

Hilsen Vaniljedamen 🙂

Les mer om produktet her! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Kundeomtale: Acorelle Eau de Parfum AMBER VANILLA

  1. Bra omtale!
    Denne her har jeg lenge hatt lyst til å prøve, men student lommeboka mi har ikke vært helt enig..

    Vaniljedufter er bare så fantastisk! Minner denne lukta om sånn «Gammel dame» parfyme? Slik som mange vaniljeparfymer har en liten tendens til å lukte.

    1. Spør du oss, er denne vaniljeparfymen varm, krydret og sofistikert, og absolutt ikke en «gammel dame» variant 🙂 Du kan jo kjøpe den som en del av et testersett til 75 kr eller du kan få den med som gratis vareprøve når du handler i nettbutikken.

  2. Åh, jeg elsker vanilje! Har en bodymist fra body shop nå, men ingrediensene er ikke de beste, så er på utkikk etter ny vaniljeduft! Så dette passet jo ypperlig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.