Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Kundeomtale: Terre d’Oc Mineral Foundation II

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. mai. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Madelene:

Terre d’Oc Mineral Foundation

 

En mandags morgen fikk jeg en liten grønn og skjønn pakke i posten min. Miljøvennlig pakket inn i gråpapir og silkepapir åpnet jeg pakken på vei til jobb. Der stod jeg og gliste uten at noen skjønte hva jeg smilte sånn over. Jeg hadde fått mineral foundation (økologisk vel og merke).

Jeg hadde jo kjøpt mineral sminke før, men ingenting hjalp på min nordiske blandings hud. Med fet T-sone og tørre kinn var det ingen av merkene som gjorde det de lovet. Dagen etterpå prøvde jeg ut den nye sminken og jaggu glødet det fra bollene og ingen tilstoppede porer som prøvde febrilsk å svette ut den nye foundationen. Takk for god hjelp og god service. Huden min hilser og sier takk den også 😉

Mer info om produktet får du her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.