Fotoshoot, Kosmetikk, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc

Årets Makeup Blogger LIKER sminken vår!

Iselin Pettersen ble kåret til Årets Makeup Blogger 2011 tidligere i år, og dét er ingen overraskelse når vi titter innom bloggen hennes. Hun er en utrolig kreativ jente og lager de mest fantastiske lookene. Og ikke minst, hun er blendende vakker!

Det som vi synes er ekstra stas er at Iselin har fått smaken på Terre d’Oc økologiske makeupserie! I bloggen sin skriver hun blant annet:

«Jeg har nå testet ut merket og fått mine favoritter. Enkelte ting liker jeg så godt at jeg har byttet ut noen produkter i ”hverdagssminkepungen” min, fra bareMinerals til Terre d’Oc. Det er faktisk et stort skritt til å være meg!»

 

Og bare se; På disse flotte bildene har hun laget en delikat hverdagslook med Terre d’Oc mascara, pudderøyenskygger, kohl, mineral foundation og lip gloss. For å se flere bilder og nøyaktig hvilke produkter hun brukte, klikk deg inn på bloggen hennes her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Årets Makeup Blogger LIKER sminken vår!

  1. Takk fir tipset, det er så veldig greit å få sett hvordan sminke «oppfører» seg og ser ut på utenfor beholderen før man kjøper 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.