Green Spirit, Hjemmespa, Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc

Bryllupsklar med lulur!

Nå kan du gjøre som oldtidens prinsesser og skrubbe huden silkemyk før den store begivenheten!

 

Lulur ble benyttet som et tradisjonelt skjønnhetsritual i de kongelige palassene på Bali. Denne behandlingen ble gjennomført for å gjøre bruden klar til brudgommen på deres bryllupsdag. 40 dager før og hver dag frem til et bryllupet ble huden skrubbet og pleiet med en blanding av tørket frukt og krydder. 

terre d’Oc Coconut Lulur Body Scrub with Spices består av 100% naturlige råvarer fra milde krydder, kokoskjøtt, sukker og yoghurtpulver. Dette mykgjør, pleier, eksfolierer og forskjønner huden. Gurkemeie med sin vakre og gyldne honningfarge etterlater huden strålende. Fruktene skal bringe fruktbarhet til ekteskapet og behandlingen er et ønske om lykke og renselse.

I dag er ikke behandlingen bare forbundet med bryllup, men en spa-behandling for både kvinner og menn. Behandlingen gir en fantastisk sensuell energi, styrker immunforsvaret, forbedrer hudens struktur, stimulerer sirkulasjonen og gir en fantastisk vitalitet og glød til huden. Den er sterkt antioksiderende og gjenopprettende for huden.

Slik er behandlingen…

 

Når du skal gjennomføre denne skjønnhetsgesten, ta litt av skrubben fra kukken over i en liten skål. Dette for å unngå å få vann inn i krukken. Fukt huden og start deretter å massere lulur-skrubben over hele kroppen. Tilsett litt vann og masser sakte. Pust inn den oppløftende krydderduften. La virke i noen minutter og skyll så av med lunkent vann. Gjenta hver dag frem til bryllupet!

Etter at huden er tørket, varm noen dråper av terre d’Oc Coconut Massage & Care Body Oil i hendene. Masser skånsomt over hele kroppen. Dette vil gjøre huden næret og silkemyk.

Produktene finner du hos Green Spirit!

 

Har vi noen gifteklare lesere her?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Bryllupsklar med lulur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.