Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Sminke, Terre d'Oc

Kundeomtale: Terre d’Oc Maskara

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. juni. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av  Silje:

Terre d’Oc Maskara

 

Min mening:
Helt super! Jeg elsker den! Det går an å lage vanlige “hverdagsvipper” med den, og man man bygge på lag på lag for å få tjukkere “partyvipper”. Den sverter ikke av under øynene i det hele tatt, og sånt merker jeg raskt siden jeg har såppas lengde på vippene.

Det er kun én ting jeg kan nevne som trekker littegrann ned, og det er at den er litt vanskelig å fjerne. Det er klin umulig å få den av med kun vann, da smører den seg bare utover.

Så jeg spurte Greenspirit om råd, og fikk beskjed om at det er viktig at sminkefjerneren man bruker inneholder oljer, siden maskaraen inneholder såppas mye oljer/voks etc (som også er grunnen til at den ikke drysser/sverter under øynene gjennom dagen). Med andre ord, bruk en sminkefjerner som inneholder oljer  eller bruk varmt vann og noen dråper olje på en bomullspads, eller man kan vaske ansiktet med den nye ansiktsvasken fra Terre d’Oc som du kan lese om HER. Den skal visst fjerne maskaraen den også!

Så når jeg fikk orden på fjerningen av maskaraen ble jeg svært så fornøyd 🙂

Så alt i alt, denne her anbefaler jeg!

Les hele omtalen og se bilder i bloggen til Silje her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.