Bak kulissene, Green Spirit, Terre d'Oc

terre d’Oc – dag 2

Enda en fantastisk dag!

 

I dagens program fikk distributørene muligheten til å fortelle om sine suksesshistorier, om terre d’Oc lanseringene rundt om i verden. Det var spennende å høre de andre fortelle om sine opplevelser. Og det var en glede å formidle hvordan dere har tatt i mot terre d’Oc i Norge.

Senere på dagen hadde vi piknik med herlige økologiske delikatesser. Videre ble vi introdusert for parfymekomposering av en erfaren parfymemaker, som har jobbet med terre d’Oc siden starten. Her fikk vi mulighet til å lage våre egne parfymer av rene essensielle oljer. Vi tok dessuten del i destilering av roseolje, en møysommelig prosess!

Bildene viser kun en liten smakebit av disse to dagene hos terre d’Oc. De hadde laget et fullspekket og opplevelsesrikt program fra tidlig morgen til sent på kveld.

Skal terre d’Oc beskrives med ett ord, er ‘passion’ 100% riktig. For lidenskap som dette skal man lete lenge etter. Alt teamet gjør er gjenomført, fra råvare til sluttprodukt; Den bærekraftige utviklingen, samarbeidsprosjektene, fair trade, den økologiske kvaliteten, funksjonaliteten, effektiviteten, ingrediensene, designet, inspirasjonskildene, innpakningene, hemmelighetene, historiene, og ikke minst menneskene…

Dette firmaet tenker uenderlig mye lengre enn profitt. For det er virkelig ikke mulig å forplikte seg til alt dette (og investere i alt dette) uten å ha ekte ‘passion’ og uten å ha et ønske om å skape noe som er fantastisk på alle mulige måter.

 

Håper dere likte å titte litt bak i kulissene – og derfor forstå hvorfor vi er så stolte over å tilby terre d’Oc i Norge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 thoughts on “terre d’Oc – dag 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.