Green Spirit, Nyhet, Økologisk, Terre d'Oc

Terre d’Oc Lansering hos Green Spirit!

Endelig kan vi fortelle at Terre d’Oc sine 45 nye fantastiske produkter er å finne i nettbutikken hos Green Spirit.

 

Hele fem serier med hver sine inspirasjonskilder, hver sine egenskaper for hud og hår og hver sine helt spesielle råvarer fra Fair Trade… Nydelige økologiske pleieprodukter som tar deg med på en reise rund i verden hjemme på ditt eget baderom… Sofistikerte dufter og dokumenterte virkninger for ulike hudtyper… Det skal kjennes godt å ta gode valg for deg selv, for miljøet og for rettferdigheten!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 thoughts on “Terre d’Oc Lansering hos Green Spirit!

  1. Dette ser veldig lovende ut. Må prøves ut i løpet av sommeren! Tusen takk for ansiktskremen jeg fikk i posten. Den er allerede i flittig bruk. Får prøve ansiktskremer i denne serien neste gang…. Så det var kokos der, og jeg er klin kokos etter kokos 😉 hihi

    1. Takk for tilbakemelding, Anette! Ja, her er det mye herlig kokos, en egen serie med kokos altså. I produktene i denne serien kan du også kjenne et hint av sandeltreekstrakt som gir en nydelig, men mild duft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.