Anti-age, Green Spirit, Hudpleie, Kosmetikk, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Terre d'Oc

Få mer ut av din hudpleie med elixir

Med kun et par dråper elixir kan du forsterke effekten av hudpleien din!

Er huden tørr og tørster etter fukt er det gunstig å gå for en nærende elixir. Eller har du aldringstegn slik som fine linjer og tendenser til slapp hud, bør du gå for en revitaliserende anti-age elixir. Alt du trenger å gjøre er daglig å påføre et par dråper elixir under din vanlige hudkrem.

Terre d’Oc har utviklet to unike elixirer. De er økologisk sertifisert av Ecocert, parabenfrie, dermatologisk testet, uten konserveringsmidler og de har begge dokumentert anti-age effekt!

De brukes ved at du varmer et par dråper i hendene som masseres lett på renset ansikt og hals. Deretter smører du på din økologiske ansiktskrem. Begge elixirene motvirker altså aldring, men på hver sin måte:

Terre d’Oc Argan Anti-ageing & Revitalizing Elixir

 
Denne prisvinnende elixiren består av aktive planteråvarer slik som arganolje, fikenkaktus og daddelekstrakt, og er utviklet for å redusere synlige aldringstegn. Huden fornyes, strammes opp og beskyttes mot aldring. Linjene glattes ut, huden blir næret og hudtonen jevnes. Med 100% naturlige duftstoffer har denne elixiren en herlig fruktig og søt duft.

Denne elixiren passer til alle hudtyper og brukes litt forskjellig avhengig av hudtype: For tørr hud, bruk den hver morgen og kveld. For kombinert eller normal hud, bruk den kun om kvelden. I begge tilfeller brukes elixiren under din dag/nattkrem – og aller helst i kombinasjon med en krem fra samme merke.   

 

Terre d’Oc Shea Anti-ageing & Nourishing Elixir

Denne nærende elixiren er beriket med aktiv ekstrakt av daddel og baobab samt sheasmør, og er utviklet for å nære tørr hud i dybden. Huden blir fornyet og glattet ut. Tørrhetsfølelsen forsvinner og huden blir strålende sunn. Med 100% naturlige duftstoffer fra ørkenblomster har denne elixiren en blomstret og frisk duft.
 
Denne elixiren passer perfekt for deg med tørr hud og brukes både morgen og kveld etterfulgt av din dag/nattkrem – og aller helst i kombinasjon med en krem fra samme merke.

 

Produktene finner du hos Green Spirit og hos utvalgte forhandlere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.