Acorelle, Kundeomtale, Økologisk, Parfymer, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Velvære

Kundeomtale: Acorelle Eau de Parfum WHITE ORCHID

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. juli. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Linn Jeanette:

Acorelle Eau de Parfum WHITE ORCHID

 

Åååå for en fantastisk duft!! Virkelig en unik duft som det er umulig å bli lei av. Jeg får så mye skryt om at jeg lukter så utrolig godt. En venninne av meg vil også ha en slik parfyme. Jeg elsker den så høyt at jeg ikke tør å fortelle henne om nettbutikken i frykt om at hun skal bestille den og dufte like godt som meg.

Les mer om produktet her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 thoughts on “Kundeomtale: Acorelle Eau de Parfum WHITE ORCHID

  1. Ja jeg klarer jo ikke å la være å skryte;)
    Jeg liker å ha noe som venninnene mine ikke har, men så må jeg jo bare fortelle om at det finnes fantastiske produkter likevel!! Det er en skam å se Nivea i mine venners hyller. Da må man rett og slett ta affære.

  2. Eg har så lyst å lukte på de forskjellige parfymene før eg kjøper dem. Er det mulig å få/kjøpe noe prøve av de? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.